14.10.2018 г., 17:58 ч.

Изгрев 

  Поезия » Философска
380 0 0

Видя ли изгрева последен

Какво ухание донесе

Дъхът му беше много леден

Но ароматът му божествен

 

Не мога да му устоя

При все че съм пристрастен

Към неговата красота

И чара му опасен

 

Денят показа че е тук

Роди се пак и засия

На тъмнината пак напук

Земята наша пак огря

 

И за всеки изгрев вий благодарете

На някой някъде и зареден

Помириши едно красиво цвете

И започни отново новия си  ден

© Hristo Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??