3.09.2007 г., 9:40 ч.

Изгряват утрени лъчи  

  Поезия
835 0 4
Изгряват утринни лъчи,
не казвай дума, замълчи!
Магията от снощи запази
и образа ми запомни!
Помни, когато те целувах,
когато шепнех ти без глас,
когато тайно се любувах
на ласките ти нежни аз.
Когато дръзнах да мечтая,
а ти отгатваше мечти,
когато тръгнах към безкрая,
а там очакваше ме ти!
Но забрави за болката, която
преследваше ни ден след ден,
крадеше щастието ти, когато
почувстваше се окрилен.
И дните бавно си вървяха
ту в щастие, ту във тъга.
Нима това желанията бяха
да дойде бързо сутринта??!

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??