29.05.2008 г., 19:21 ч.

Изгубен 

  Поезия » Любовна
794 0 3

Не минава ден без да те видя,

вече си част от живота ми,

а зад погледа си празен крия,

че си вечно в мислите ми.

 

Чувствата си почнах да отричам,

а за пред хората те ненавиждам

и започнах даже да си вярвам...

 

Но щом в очите ти погледна,

от думите си се отвръщам,

всичко искам пак да върна,

топло пак да ме погледнеш искам.

 

Ала изгубено е всичко безвъзвратно,

не мога да върна времето обратно.

Забравени са чувствата и е студено.

 

Почувствах те тъй близо,

а оказа се, че си далече.

Как да вярвам на сърцето си?

© Ивайло Валентинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В този стих най-много ми харесва рязката граница м/у отчаянието и надеждата.. в един момент си изпълнен с надежда, а в следващия знаеш, че всъщност не е така и няма да бъде, въптеки че след миг пак започваш да вярваш... Браво!
  • На какво да вярваш, ако не на сърцето?
  • Вярвай на сърцето!Поздрав!
Предложения
: ??:??