3.06.2009 г., 10:42 ч.

Изгубен отново 

  Поезия
524 0 0

Поредния стих посвещавам...
На любовта аз се отдавам
и на тебе се предавам.
Прегърни ме, стопли ме,
сърцето ми раздери,
победителя ти бъди...
Пребори мен и моите мечти...
Няма да говоря,
аз ще се боря,
вратата ще отворя...
Ето, пуснах те вътре,
сега остани поне до утре...
Ще съм твоето малко кутре,
с любовта ти нахрани ме!

© Светлозар Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??