Jun 3, 2009, 10:42 AM

Изгубен отново 

  Poetry
525 0 0

Поредния стих посвещавам...
На любовта аз се отдавам
и на тебе се предавам.
Прегърни ме, стопли ме,
сърцето ми раздери,
победителя ти бъди...
Пребори мен и моите мечти...
Няма да говоря,
аз ще се боря,
вратата ще отворя...
Ето, пуснах те вътре,
сега остани поне до утре...
Ще съм твоето малко кутре,
с любовта ти нахрани ме!

© Светлозар Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??