6.06.2008 г., 7:21 ч.

Изгубена 

  Поезия
528 0 2


Без цел и без посока останах в своя свят.
Затворена в кристална стая
между четири стени, блестящи.
Очи не мога да отворя!
Заслепена съм от непрестанна болка.
Горчиви сълзи задавят стегнатото гърло,
безмълвен стон изричат устните ми бледи
и не могат да извикат даже. Да изкрещят!
Душата гърчи се безпомощно.
Сърцето ми кърви, раздрано от нанесените рани.
Оставам аз сама отново и отново...
На стаята кристална вратата тежка
никой не иска да отвори.

27.05.2008г.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??