17.06.2005 г., 0:30 ч.

Изгубена 

  Поезия
1101 0 4
Скривам се в съня.
Оставям мъничка бележка...
"Ела ме намери...
ела,преди да се стопя.."

Забави сe-
заспах сама,
а вятърът ехидно се усмихна.

© Дъга Есенна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??