Jun 17, 2005, 12:30 AM

Изгубена 

  Poetry
1132 0 4
Скривам се в съня.
Оставям мъничка бележка...
"Ела ме намери...
ела,преди да се стопя.."

Забави сe-
заспах сама,
а вятърът ехидно се усмихна.

© Дъга Есенна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??