17 июн. 2005 г., 00:30

Изгубена 

  Поэзия
1121 0 4
Скривам се в съня.
Оставям мъничка бележка...
"Ела ме намери...
ела,преди да се стопя.."

Забави сe-
заспах сама,
а вятърът ехидно се усмихна.

© Дъга Есенна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??