13.07.2018 г., 3:56 ч.

Изгубена 

  Поезия
336 2 1

Не се ли умори да бъдеш

                           красива дреха,

                           парфюм омаен,

                           целувка мека

             или пък фигура изваяна?

 

Не беше ли достатъчно

                          мечтаната компания,

                          перфектен грим,

                          причина за желания?

 

Не искаш ли за малко

                          да си чорлава,

                          без капка мода,

            изгубена в прегръдките на хората?

Намерена.

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми! Често се губим, забравяйки кои са важните неща. Поздравче от една намерена...
Предложения
: ??:??