30.10.2006 г., 0:48 ч.

Изгубена 

  Поезия
764 0 7



пак сълзи

              и пак тъга

навън е слънце
              а в душата тъмнина

докога ще живея
              в самота
сама сред свои
              своя сред чужди
нима някому съм нужна
къде съм аз
              защо

                            коя

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??