10.12.2007 г., 9:37 ч.

Изгубена любов 

  Поезия » Философска
1029 0 7
 

Изгубена любов

 

Свят различен и жесток,

живот труден и дълбок,

съдби незнайни и несподелени,

пътища, обречени да бъдат разделени.

Любов внезапно разцъфтяла,

душа красива и щастливо бяла,

орис тежка и бездушна,

карма тежка и задушна.

Мечта изникнала и устремена,

луна, зловещо затъмнена,

надежда капчица да няма,

носталгия по любовта остава.

07.12.2007

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??