16.10.2007 г., 9:37 ч.

Изгубена в Лондон (Изгубена без теб) 

  Поезия
606 0 0
Старите улици ридаят,
няма кой да мине по тях.
Всички ги няма
и те са самотни
в студения Лондон.
Изгаснаха светлините
в киното завинаги
след последният филм,
и пейките казаха "Сбогом",
потънали в магла от дим.
Вече няма никой,
те опустяха, но аз останах там...
С надеждата отново да те видя
и те чаках в мрака сам.
Бяхме ли щастливи или търсехме
любов в привързаността?
Не искахме да видим тънката нишка,
отричехме я, а застигна ни смъртта.
И вече те няма,  аз съм толкова
сама, Любими... Никой не ни каза,
че ще бъде лесно, но не вярвах,
че светът ще постъпи така...
И те търся в сенките, Скъпи,
изгубена в Лондон, бродя сама.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??