16.06.2012 г., 22:35 ч.

Изгубена във времето, изгубена в пространството 

  Поезия » Любовна
705 0 2

Изгубих се от погледа ти, 

изгубих се в мрака, изгубих се. 

Тръгнах на някъде,  но не знам

къде да отида. Изгубена в мрака

съм аз сега.

  

Изгубена в мрака, изгубена в нощта, 

в мрака светлина няма, изгубена съм 

аз.

 

Изгубена без посоки, без посока, 

не знам по кой път да поема, не

знам.  Изгубена в мрака и не мога 

аз пътя да намеря, изгубих се аз,

светлината я няма.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • така е, като точка 6. от условията за публикуване се отминава като несъществуваща...

    "Произведения без художествена стойност НЯМА ДА ПУБЛИКУВАМЕ."
  • Това да не е някакъв нов жанр - нещо психеделично?
Предложения
: ??:??