24.02.2007 г., 0:10 ч.

...ИЗГУБЕНИ... 

  Поезия
598 0 1

Безпаричието се среща
в ъгълчетата, дори
и няма мир покой
за бедните души!

Богатите - не помагат на съдби,
погубени от парите, нали?
Как ще живеем ний,
в страх за тези добри души?
Няма изцеление за тях,
поне подкрепа, кажи?

Всеки ден,
ако на улица се спреш ти,
ще видиш как просят хора - погубени,
несправедловост голяма дебне просяци,
от стари случки и хора зли!

© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво Диди, много добре си представила основната мисъл. Дерзай!
Предложения
: ??:??