21.02.2008 г., 23:46 ч.

Изгубени 

  Поезия » Любовна
519 0 2

Изгубени

 

Нека в междупространства се ширим!
Нека волност от нас да струи!

Да оставяме топли по пясъка дири,

да мажем с летни и морски бои!

 

Звучи тишина - прибързана, пряма.

Всеки стон е божествен звън.

Няма време и хоризонти няма...

Губи се всичко, губим се вън.

 

Зимно слънце енергично скача.

Да се обичаме не трябват думи.

Нека останем двама във здрача,

за да можем от любов да се изгубим.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??