21.04.2018 г., 9:17 ч.

Изгубени 

  Поезия » Друга
353 1 0

Забравила съм
собственото си присъствие.
Изплъзна се, 
попи, 
изчезна
между паветата на тази улица,
която, вместо теб, 
остана тук
да ми напомня, 
че един и същи път
в места различни ни отвежда.
Не сме се търсили един друг.

 

Аз исках да намеря теб.
Ти – също. 
В посоките изгубени сме всъщност.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??