6.08.2011 г., 22:37 ч.

Изгубени цветя 

  Поезия » Бели стихове
573 0 0

Далечни цветя. Без светлина.

Няма пътеки. Само тъма.

Играят ветрове. Пак тишина.

Плаче нощта - че е сама.

Далечни поля. Няма цветя.

Стопи се денят. Без светлина.

Пусти поля. Бледи цветя.

Нощ. Самота. Пак тишина.

Плач и далечност.

За изгубените цветя...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??