И З Г У Б Е Н И В П Р Е В О Д А
Губи се винаги малко във превода
от Нежния Блян на поетите,
при нашето поредно преглеждане
на техните идеи,Красиви,Мащабни и Светли.
Чувствата не се интерпретират!
Те трептят в Мощната Опитност,
Която към Сърцата ни се простира
и изгражда между Тях мостове.
Изгубени на превода в Мъглата Вълшебна,
от Любов Душите събудени,
се отпущат в Отмалялата Нега,
като след Красиво,Желано и Нежно Любене...
Чувствата,Драмата и Емоциите
не се губят никога в превода,
а ние понякога все още не можем,
при поредното четене да присъстваме в Него.
17.09.2023г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени