7.09.2012 г., 13:40 ч.

Изгубено дете 

  Поезия » Философска
519 0 0

Внезапно да оглушеят стъпките ми;

Сянката ми да завие към друга улица;

За миг да забравя всичко,

къде живея,

да забравя кой съм.

Разумът да търси по други врати късмета ми,

аз, сам по незнайни улици;

Душата ми така широка, така свежа,

сякаш за пръв път вижда света,

объркана, новородена;

Приятели, вече няма да помня,

няма да помня себе си.

 

© Джуни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??