Внезапно да оглушеят стъпките ми;
Сянката ми да завие към друга улица;
За миг да забравя всичко,
къде живея,
да забравя кой съм.
Разумът да търси по други врати късмета ми,
аз, сам по незнайни улици;
Душата ми така широка, така свежа,
сякаш за пръв път вижда света,
объркана, новородена;
Приятели, вече няма да помня,
няма да помня себе си.
© Джуни All rights reserved.