2.12.2009 г., 23:38 ч.

Изгубих птицата си... 

  Поезия
494 0 5

Изгубих птицата си и не мисля да я търся.

Всеки ден ще я намирам някъде по пътя.

Ще я гледам как се учи да лети,

ще вкуся какво е то - да се надяваш, 

някой ден тя да се гушне и да каже

"Тук при теб ще мътя!”.

© Нечарм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??