Dec 2, 2009, 11:38 PM

Изгубих птицата си... 

  Poetry
497 0 5

Изгубих птицата си и не мисля да я търся.

Всеки ден ще я намирам някъде по пътя.

Ще я гледам как се учи да лети,

ще вкуся какво е то - да се надяваш, 

някой ден тя да се гушне и да каже

"Тук при теб ще мътя!”.

© Нечарм All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??