Изгубих се...
Из дълбините на душата си.
Оказа се,
че има скрити лабиринти.
Заплаках...
Без да искам, там, изгубена...
Намерих се...
Удавена от спомени.
Боли ме...
Толкова отровни са...
Опитах се
да заблудя сърцето си...
Успях ли?
Не!
По-силно е от разума...
© Надежда Борисова Всички права запазени
Поздрави!