14.11.2008 г., 23:07 ч.

Изгубих се! 

  Поезия
613 0 0
 

Изгубих се сама!

Пътя към сърцето ти

есенни листа са го затрупали!

Листа в форми на сълзи!

Изгубих се!

Изгубих се ранена!

От раните по сърцето ми

капят капки кръв, червени

капки, като есенни листа!

Изгубих се!

Изгубих се ограбена!

Не ми остана нищо,

Любовта бе есен, ограби ме!

Ограби ме, като дърво без листа ме остави!

Изгубих се сама!           

© Кристина Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??