4.06.2008 г., 15:45 ч.

Изгубих се 

  Поезия » Любовна
727 0 1

Изгубих се по пътя към сърцето ти

на крачка от безнадеждното влюбване -

някъде там, където ти

ми показа какво е погубване.

 

Някъде там - между дъха и докосването ти -

около пресечната точка на всички стихии,

които рисуват в мене горещи черти.

Бушуваха в теб. А ти в мен ги всели.

 

Изгубих се там - между гласа и усмивката ти...

Между погледа и очите ти потънах.

Изгубих се в безвремието на целувките ти...

Загубих и пътя - не мога да се върна.

 

 

                      Изгубих се!

                                   Намери ме!

                                                В себе си.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??