20.06.2012 г., 20:25 ч.

Изгубих те... 

  Поезия » Любовна
1080 0 9

Изгубих те...



Изгубих те във дръзките дантели

на роклята си - буря снежна,

очите ти във моите са вплели

мотивите за вечната надежда...

 

Познатата кутийка тишина

със лилаво студените обятия

не крие вече лудостта,

а плаче по мечтите ми - разпятия...

 

И само вдишвайки те, аз горя

със танц във пламъци копнежни - 

във устните се впивам и вървя

облечена с мотиви от надежда...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??