15.09.2012 г., 10:46 ч.

Изгубване 

  Поезия » Любовна
603 0 5

Дъждът студени сълзи рони -

пред първи сняг последен дъжд;

във огъня припукват клони.

Лежа в прегръдката на мъж

 

и няма нищо на земята,

което да я замени.

Дали ни завидя Съдбата? -

Посегна и ни раздели,

 

дори не знам дали ме помниш

и със кого ме замени...

Дъждът последни сълзи рони:

Къде си ти? Къде си ти?

© Кети Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??