23.09.2008 г., 7:42 ч.

Изхабено 

  Поезия » Друга
1076 0 4

Разлива се до бледо синьо -

очертанието разпиляно...

и отминават множество години,

задъхани от спомените на тавана.

 

Пробягват неразбрани мисли,

неизречени на глас,

само две фалшиви, мамещи усмивки

се присмиват във захлас...

 

И скъсаната маска пак ще сложа,

ще се погледна отстрани

и само огледалото ще помни

мойте две парещи очи...

© Латифа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??