Изходите колко ли са?...
Изказали се всички светила,
към Буда запътували следи,
Земята е родена с правила
и мисълта ни ребром я крепи!...
Признати са законите природни,
привличането те са разгадали,
с мислите - криле Богоугодни
и щастие Вселенско ще познаем!...
Привличаме със мисъл участта,
която в миг ще ни споходи,
ако необичане крепи света,
изходите колко ли са много?...
© Таня Георгиева Всички права запазени
ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,
ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,
ако бъдем щастливи, вместо прави,
то може би сме добри християни. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!