18.10.2008 г., 16:10 ч.

Изключителен 

  Поезия » Любовна
622 0 2
Никой няма твоята усмивка, 
никой не ме вълнува както теб. 
Никой не владее моето сърце 
и не го кара от любов да затупти. 

Ти си този, който плени любовта ми, 
който върна в сърцето ми радостта. 
Ти изличи от мен миналите грешки 
и разбрах, че за мен друг мъж няма да има. 

Ти ме научи да обичам, 
да се чувствам жена; 
да бъда женствена, красива – 
гордост за твоите очи! 

Обичам те – не искам да го крия – 
не виждам смисъл в това. 
Обичаш ме – това е очевидно – 
просто не можеш да го скриеш. 

Обичаме се и се привличаме – 
всички около нас са забелязали и го знаят: 
само ние като слепци неразбрани 
не виждаме очевидното. 




Гр. Хасково 
14.10.2006 г./ 24.00 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??