5.12.2012 г., 17:49 ч.

Изкривено 

  Поезия
670 0 2


Сама. Крива улица.

Разкъсани спомени.

Сълзи във лъжица

и мечти прогонени.

Студена любов във горещи нощи.

Пречупена гордост

и нула задръжки.

Ум без мъдрост.

Размътен разсъдък.

Тишина. Счупена чаша.

Изречена присъда.

Ах, обич наша...

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??