Dec 5, 2012, 5:49 PM

Изкривено 

  Poetry
669 0 2


Сама. Крива улица.

Разкъсани спомени.

Сълзи във лъжица

и мечти прогонени.

Студена любов във горещи нощи.

Пречупена гордост

и нула задръжки.

Ум без мъдрост.

Размътен разсъдък.

Тишина. Счупена чаша.

Изречена присъда.

Ах, обич наша...

© Надежда Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??