8.01.2013 г., 18:16 ч.  

Ние 

  Поезия » Любовна
592 1 0

Не сме каращи се съседи,

не сме най-добри приятели,

не сме уважаващи се колеги,

не се разбираме като брат и сестра,

не се гоним като куче и котка,

не се обичаме като мъж и жена,

не сме нито едно от тези неща,

ние сме двама непознати.

 

                                                                на непознатата ,която обича вафли ная

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??