Не сме каращи се съседи,
не сме най-добри приятели,
не сме уважаващи се колеги,
не се разбираме като брат и сестра,
не се гоним като куче и котка,
не се обичаме като мъж и жена,
не сме нито едно от тези неща,
ние сме двама непознати.
на непознатата ,която обича вафли ная
© Георги Димитров All rights reserved.