17.09.2014 г., 14:52 ч.

Изкуство 

  Поезия » Философска
328 0 0

И сякаш от речник сянка пада,

върху горещ асфалт, в сурово лято.

И думите превеждат се сами,
асфалта полират, горещо олио излято.

Такива са думите в сърцат влюбени,
Падат, разстилат се, събират се в едно.

Без преводач намират се, а са като в купа сено.

Изкуство някой казват било е да обичаш,
а не е туй живота, дет изкуство ти наричаш.

И не е ли от бога даден тоз закон -

човек за теб да намираш

измежду хора милион.

© Тодор Брънков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??