Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
И усмивката си!
И вярата си!
Аз искам да ти дам мечтите си!
И не очаквам нищо в отплата..."
Красиви думи, но хайде да поразсъждаваме за тяхната състоятелност.
Подаряваш на някого душата си (образно казано, нали), но той не ти подарява своята, подарява я на друга. Подаряваш му усмивката си, но той не ти връща усмивка, подаряваш му вярата си, но той не ти подарява своята вяра, подаряваш му мечтите си, но те не му трябват, защото неговите са други. Тогава щастлива ли ще бъдеш? Ти - както искаш, аз не бих ти го пожелала.