23.05.2008 г., 11:52 ч.

Изкуството да ме обичаш 

  Поезия » Любовна
2878 6 42

Рисувай ме със дъх. Ще оживея.
Невидима съм в листовете. Бяла.
А после... научи ме да се смея.
Сърце ми дай и вече ще съм цяла.

Ще мога със ръце да те докосна.
Невинна. Разтреперана. И плаха.
По ръбовете ще пристъпя боса
и някъде, във края, ще те чакам.

С целувка събуди ме за живот.
Не искам от безцветност да е пусто.
А аз... ще те науча на любов.
Обичай ме. Това си е изкуство.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??