13.08.2008 г., 7:12 ч.

Излез 

  Поезия » Любовна
527 0 1
Обезумяло, мое слънце,
не изгаряй в собствени огньове.
Един човек любов в теб е потърсил.
Излез от високомерните окови.

Излез, обичай и живей,
докато някой те желае,
докато сърцето ми песен с твоето име пее,
докато не съм те забравила.


12.08.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??