10.03.2008 г., 19:21 ч.

Излишна 

  Поезия
628 0 3

Не ми казва да си тръгна,

аз знам, че няма място за мен...

в любовта третият е излишен.

Не ми казвай да не те обичам,

това вече е много...

на сърцето как да обясня?

Не казвай нищо,

стига ми да си до мен,

поне за миг...

Само миг, а смисълът на

целия ми живот се събра в него.

Ще си тръгна - без сцени, без сълзи, без сърце...

Ще си тръгна, нека тя е спокойна.

Не плачи, тръгна ли си, няма да се върна,

нали ти сам ми каза -

любовта е за двама.

Ще си тръгна, но да спра да те обичам...

това вече не мога...

Ще те обичам безумно и диво,

ще те обичам напук на нея,

напук на теб, напук на мен самата...

© Илияна Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??