Не ми казва да си тръгна,
аз знам, че няма място за мен...
в любовта третият е излишен.
Не ми казвай да не те обичам,
това вече е много...
на сърцето как да обясня?
Не казвай нищо,
стига ми да си до мен,
поне за миг...
Само миг, а смисълът на
целия ми живот се събра в него.
Ще си тръгна - без сцени, без сълзи, без сърце...
Ще си тръгна, нека тя е спокойна.
Не плачи, тръгна ли си, няма да се върна,
нали ти сам ми каза -
любовта е за двама.
Ще си тръгна, но да спра да те обичам...
това вече не мога...
Ще те обичам безумно и диво,
ще те обичам напук на нея,
напук на теб, напук на мен самата...
© Илияна Стефанова All rights reserved.