22.10.2018 г., 23:32 ч.

Изложба 

  Поезия
424 1 5

Как Морето ще мога да сложа в бутилка?

Как да опиша тез красиви цветя?
Като на ябълка райска – с една малка костилка
ще ги посея на топло – в мойта душа!

 

Родена в Обич – една свидна рожба,
за бал събрала в цветове красота,
за танц очаква ни пъстра изложба...
Да потанцуваме заедно в Любовта!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??