10.01.2008 г., 9:59 ч.

Излъгани мечти?! 

  Поезия » Любовна
680 0 3
 

Излъгани ли са мечтите ти?
Не давам гръмки обещания.
На дните заедно следите им...
останаха, до следващо очакване...

Приключих за днес, вече късно е.
Но какво да се прави?
"Не ми се прибира.
Ще вървя под звездите..."

Ако можех, щях да избягам,
за да дойда... при тебе.
Вървя си. Задавайки въпроси,
на които сам не мога да отговоря.

Дали едно докосване би променило нещо?!
А целувките? Все тъй ли ще са от хартия?
Вече убеден съм - намерих отговор
на своите... въпроси.

 

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е, че си намерил отговора, Ники! Аплодисменти!
  • На дните заедно следите
    се губят някъде, там в мрака,
    но...не забравяй,
    че ще има ... утре!
  • едно докосване би променило...много.
    много хубаво! с обич, поете.
Предложения
: ??:??