24.11.2007 г., 11:23 ч.

Излъжи ме за последен път 

  Поезия » Любовна
870 0 0
Дори и най-красивите думи са толкова скучни без теб...
Дори и най-красивите устни са толкова безвкусни без теб...
Дори и най-нежното докосване е толкова подло и мръснишко без теб…
Дори и най-топлата сълза е напразно пролята без тебе до мен...
Свой собствен свят мечти, построен от лъжи и света ми към теб...
Липсата ти, не може с нищо човешко да се сравни...
Както да обичаш, любовта, да даваш всичко за нея...
И когато някой дава толкова за теб, да искаш да му го върнеш...
Нежна ръка протегната към теб, и сълзи в очите на едно момиче, свят без теб...
Прегръдка нежна, и устни в съвършенство слети - това ще е света до теб...
Толкова мрачен и студен, като че от болка е заледен светът...
А иска ми се любовта да спре да ме души...
Да усетя как докосва чуждата ръка, за да се върна пак при теб...
Хлапашки да се моля да ме имаш този ден...
Да чуя думи две, така изискани, така измислени, за последен път ме излъжи...
Но ме гледай в очите, искам да усетиш как боли, когато лъжеш...
Спомняш ли си, думи две? ОбичаХ те!...

© Безименна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??