Мислих, че те обичам,
казвах го на теб, не на него!
Но лъгала съм те и ето, причиних
аз болка в твоята душа!
Как да ми го ти простиш,
след като аз не мога, не мога
и не желая, защото ти бе добър,
нежен и внимателен!
Караше ме да се смея,
душата ми беше радостна,
доволна, всичко имаше,
но го остави заради проклетата,
изгаряща любов!
© Кремена Всички права запазени