3.11.2005 г., 10:53 ч.

Измамен блясък 

  Поезия
766 0 2



Заслепява ме се от ярка светлина,
измисляме си нашите слънца,
които са само нажежени крушки,
а ние въртим се около тях като заблудени пеперудки
- нещастни, излъгани от топлината им  гореща,
блъскаме се в стъклата им насреща.
Кръв се стича по лицата ни,
болка и гняв изригва от сърцата ни.

Но ние сме твърде упорити,
мислим си, че зад тез стени са скрити
нашите надежди и мечти,
а лампичаката просто си гори.
Примамва ни със своя блясък,
чува се в далечината крясък.
Някой, някъде на парчета разби
и крушката и наивните си мечти

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??