28.10.2008 г., 22:32 ч.

Измислен 

  Поезия » Любовна
648 0 4

Защото съм навеки твоя,

те пускам в тайните си мисли.

Препускай в тях на воля,

макар и тайни, те са чисти.

 

Защото съм навеки твоя,

добре дошъл си в мойте сънища!

По дяволите тишината и покоя -

сега сънувам свойто бъдеще!

 

Защото теб те няма още,

не си дошъл, аз те измислих.

Но и измислен - ти си в моите нощи,

в моите дни и в моите мисли.

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??