28.06.2011 г., 22:14 ч.

Измислен 

  Поезия » Любовна
534 0 1

Бе измислен от мен твоят образ,

беше плод на красива мечта...

и сега с този разказ на показ

си признавам измама една...

Аз мечтах и те имах измислен,

лъгах себе си, лъгах света,

бях си сложила даже и пръстен,

достоверност за тази лъжа

Ти бе образ, перфектен и сложен,

бях ти дала любов и сърце,

във фантазии само възможен

беше ти, беше в мойте ръце...

Беше ритъм на пулса сърдечен,

бе мой извор, на огън и плам,

бе измислен, за мен да си вечен,

да си истински всичко ще дам...

 

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??