Бе измислен от мен твоят образ,
беше плод на красива мечта...
и сега с този разказ на показ
си признавам измама една...
Аз мечтах и те имах измислен,
лъгах себе си, лъгах света,
бях си сложила даже и пръстен,
достоверност за тази лъжа
Ти бе образ, перфектен и сложен,
бях ти дала любов и сърце,
във фантазии само възможен
беше ти, беше в мойте ръце...
Беше ритъм на пулса сърдечен,
бе мой извор, на огън и плам,
бе измислен, за мен да си вечен,
да си истински всичко ще дам...
© Ирена Георгиева All rights reserved.