17.09.2011 г., 23:19 ч.

Измисли ми ново име 

  Поезия » Любовна
467 0 0

Хайде, измисли ми ново име…

Туй старото не го харесвам вече…
Живота си започнах с теб на чисто.

Измисли ми име ти различно.

Наречи ме слънце, обич, вяра,

наречи ме единствена твоя…

Аз умирах и възкръснах за тебе,

и живея… Със нови надежди…

 

И затова от тебе аз искам.

Наречи ме любима твоя…

А после, а после ще видиш

как може жена да обича…

 

16.09.2011 г

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??